54. Sapkás rugdosó

Mé' fotózó? Fotózni csak nekünk szabad!
"Mé' fotózó, te f...sszopó?"

A képen látható sapkás újmagyar senkiházi, 2008. március 29-én, a Magyartalan Gárda legújabb önkénteseinek avatását követően rendkívül agresszív módon támadt rá egy őt fényképező fiatal lányra.
A rendezvény végeztével, a Hősök terén néhány fiatal nő és férfi –élve a csőcselék által oly szorgalmasan hangoztatott véleménynyilvánítási szabadsággal- jelképesen takarítani, söpörni, porszívózni kezdett. A szólás-és véleménynyilvánítási szabadságot csak árpád-sávos szemszögéből ismerő csőcselék természetesen ezt nem hagyhatta annyiban.
A linkelt videófelvételen jól látszik, ahogy a „f@sszopózó” agresszív sapkás neandervölgyi rúgást mér egy videokamerát tartó fiatal lány felé. Bár a rúgás csak véletlenül nem érte el a lányt és annak kameráját, a garázdaság bűncselekmény mindenképpen megállapítható.
Mivel az agresszív újmagyar nem értékeli, ha fotózzák, mindenképpen érdemes beazonosítani és fényképét minél több helyen közzétenni.


Aki a véleménynyilvánítást szintén nem toleráló sapkás rugdosó cinkosát is felismeri, nyugodtan írjon, a több információ sosem árt.