53. Nőket lökdőső senkiházi (frissítve)



A képen látható nemzeti zászlót törülközőnek használó és azt jól teleizzadó újmagyar senkiházi, 2008. március 29-én, a Magyartalan Gárda legújabb önkénteseinek avatásán képviselte leginkább a szélsőjobboldali reakció agresszivitását.
A rendezvény végeztével, a Hősök terén néhány fiatal nő és férfi jelképesen takarítani, söpörni, porszívózni kezdett. A szólás-és véleménynyilvánítási szabadságot csak a árpádsávos szemszögéből ismerő csőcselék természetesen ezt nem hagyhatta annyiban.
A linkelt videofelvételen jól látszik, ahogy a kis húsgombóc hazafi, bátor féfihoz méltóan zsidózva lökdösni kezdi az egyik passzívan álló nőt.
Frissített videó:

A nemzeti lobogónkat teleizzadó hazafi azonban nem csak a védtelen nőkre támadt rá, hanem egy szervezetlenül a Gárda tagjait –kipróbálva a Kurutty.infó által hirdetett szabadságjogokat- tojásokkal dobáló férfira is. Bár az ellentmondásairól híres szélsőjobboldali csürhe hónapok óta azt hajtogatja, hogy „tojást dobálni szabad” és az a „történelmileg elfogadott véleménynyilvánítás egyik eszköze”, az ismeretlen személy néhány tojásán olyan mértékben felháborodott, hogy élükön a lökdösődővel azonnal bántalmazták is a férfit.
Aki felismeri a főleg nőket lökdöső, izzadt szagú, beszűkült senkiházi újmagyart, kérjük jelezze!