51. Hadonászó nagyfejű


Frissítve! Lejjebb újabb képek és videó a keresetett neonáciról


A képen látható fekete bomber-dzsekis férfi részt vett a 2008. március 15-i agresszív rendbontásban, melynek során bűntársaival molotov koktélokat dobáltak élő emberekre, a magyar köztársaság rendőreire. A skinhead szubkultúrás műmagyar bűnöző, -mint alább láthatjuk - egy társaságba tartozik a már korábban bemutatott Csont_nélküli_molotov-hajigáló –val.

Érdemes megfigyelni a dobálásban élen járó bűntársait uszító kerekfejű férfi derekára erősített, a fotó bal szélén látható „mekkora magyar lettem” márkájú, fémberakással díszített merev barna színű bőrtáskát is, mely segíthet az azonosításban.

Frissítés:

Egy olvasónk által beküldött, szintén 2008. március 15-én készült videó első perceiben premier plánban látható a keresett bűnöző, ahogy még fekete pulóverben, a kapualjban társalog a Magyar Gárda tagjaival.



Ha a videó nem indul: katt ide: Leköpték_a_népitáncosokat

A felvételen szereplő, a Gárdára köpő állampolgár utcára rángatására önként vállalkozó, a kapuból visszahívott Budaházy-bérenc kétséget kizáróan azonos a „Hadonászó Nagyfejű” névvel illetett fasisztával, aki már itt is egy társaságban van az 500 ezer Ft-ot érő molotov-hajigálóval.


A nagyfejű szemből


Oldalról

Összehasonlítva az esti támadás során készült fotóval. Nincs kétség: ugyanaz a személy