49. Molotov hajigáló

Frissítve! Újabb képek és videó a keresetett neonáciról





A képen látható fiatal bűnöző 2008. március 15.-én az esti órákban, bűntársaival együtt Budaházy és Toroczkai felhívására agresszív támadást intézett a budapesti Nagykörúton a sorfalat álló magyar rendőrök ellen. A támadást megörökítő fényképen jól látható, amint a bűnöző jobb kezében egy lángoló pirotechnikai eszközt, bal kezében pedig kettő darab még meg nem gyújtott molotov-koktélt tart.A férfi a lángoló molotov-koktélokat élő emberek közé dobta közvetlen életveszélyt, súlyos égési sérülés veszélyét idézve elő vele.
A fiatal bűnöző teljes személyleírása: Fekete színű Lonsdale feliratú, fehér színű csíkokkal díszített szövetkabát, alatta fekete kapucnis pulóver Warrior Hungary felirattal, kék farmernadrág, fekete sportcipő fehér csíkokkal. Aki felismeri jelezze a rendőrségnek, vagy a bűnöző adatait küldje be a Partizaninfo címére!
Újdonság:A Készenléti Rendőrség által a söpredék_hordáról készített videó-felvételen, a 2.00 percnél felbukkanó, a rendőrök felé egy súlyos oszlopot hajító bűnöző azonos a képen látható pirománnal.

A képen látható Lonsdale kabátos bűnözőt megtalálhatjuk a rendőrség honlapján közzétett_keresett_bűnözők között is, ahol a 11. sorszámmal van jelölve.

Újabb képek és videó:

Egy olvasónk által beküldött, szintén 2008. március 15-én készült videó első másodperceiben, baloldalt az ajtó mellett állva premier plánban látható a keresett bűnöző.


Ha a videó nem indul: katt ide: Leköpték_a_népitáncosokat

A néhány újabb fotó talán megkönnyíti a még mindig szabadon rohangászó közveszélyes vadállat azonosítását.A bűnözőt azonosító személy továbbra is 500 ezer Forint nyomravezetői díjat kap, úgyszintén az is, aki a rendőrség honlapján szereplő bűntársakat azonosítja!





500 ezer Forint nyomravazetői díjat kap, aki a rendőrség honlapján kihelyezett agresszív bűnözőkről információval szolgál!