60. - Halálfejes kődobáló -FELISMERTÉK!!!!


A képen látható zsíros fejű huligán 2008. szeptember 20.-án arcát maszk mögé rejtve randalírozott, lopott rendőrségi pajzsot rongált meg illetve kövekkel dobálta meg a magyar rendőröket, maga is hozzájárulva négy rendőr sérüléséhez.
A fineszes észjárásáról nem túl nagy tanúbizonyságot tevő, lányos kéztartású, két pofonos fasiszta bűnözőt - mint látható - a magyar rendőrök cselekménye előtt, vagy után igazoltatták, amelyről újságírói felvétel is készült.
A felső, illetve az alábbi fényképek alapján nem nehéz megállapítani, hogy a „rendőrbácsinak” engedelmesen zsebet ürítő, kissé "meleg" kéztartású „hős” és a konténerből követ magához vevő maszkba bújt bűnöző egy és ugyanaz a személy.
Aki ruházatáról, lányos kéztartásáról, vagy dagadt fejéről felismeri a csoportosan, felfegyverkezve hivatalos személy elleni erőszakot elkövető, kiadós verésre váró fasiszta bűnöző állatot, írjon címünkre, és/vagy értesítse a rendőrséget!
Frissítés: A bűnözőt felismerték! Megtekintheti: itt.



Az alábbi linkre kattintva megtekinthető egy videó, amelyen a 3:27 percnél ismét felbukkan a fenti terepnadrágos, fehér halálfej-mintás kapucnis garázda, amint egy vélhetően jogtalanul megszerzett rendőrségi pajzson ugrál páros lábbal. Vajon ezért mikor fog felelni?

Video: 2008. szeptember 20.