58. Akire ránézni is tilos





A képen látható rendkívül bátor baseballsapkás hős, 2008. április 11-én a Szabadság téren bizonyította hatalmas magyarságát, amikor a sorban vonuló magyar rendőrök közül konkrétan az egyikhez sietve azt kérte számon magából kikelve, dinnyehordó pózban (két kampós kezét kissé behajlítva, a könyökét kitolva hogy terebélyesebbnek tűnjön), hogy –idézve őt:

„Mi a faszt nézel bazdmeg? Mi a geci kurva anyádat nézel?”

(A rendőrterrorban megfélemlített, elnyomott kisember tipikus megnyilvánulása…- a szerk.)


A fenti eseményt megtekintheti az alábbi videón:

Igazi hősök, akik bár '89 előtt lapítottak, ma a kommunizmus ellen küzdenek

A szerencsétlen idegbeteg idióta az 1:45 percnél tűnik fel és siet a valószínűleg „visszaélés szemmel nézéssel” bűncselekményt elkövető rendőr mellé, hogy revansot vegyen annak tarthatatlanul „brutális, terrorra emlékeztető” magatartásán.
Természetesen a „brutális terrordiktatúrát képviselő, irgalmatlanul agresszív, vérszomjas” zsaruk válaszra sem méltatták a fenyegetően fellépő, ordibáló hülyét. Emiatt kalapot kéne emelni előttük normál esetben, ám sajnos az ilyen félállati szinten lévő, ruhába öltöztetett senkiházit ez csak megerősíti abban, hogy az európai keresztény hazafias kultúrához hozzátartozik a rendőr fenyegetése és számonkérése, ha a közeg rá mer nézni valakire. (A csőcselék által áhított csendőrkorszakban kapott volna akkora maflást ezért, hogy a nyakán háromszor körbetekeredett volna a feje. Ha a csatlósai meg megindultak volna, akkor egy rövid sortűz után vele szedették volna össze és ásatták volna el bűntársai hulláit. Ja, és akkor Morvaik sem voltak még… - a szerk.)
Egyébként a filmet tovább nézve megtekinthető a sapkás idegbeteg valódi bátorsága, mikor a 02:26 percnél hátulról újra feltűnik és megvárja míg a rendőrök a kordont bezárják, majd amikor az már biztosan becsukódott, akkor mer csak kettőt rántani a vasrácson, majd miután senki nem segít neki, inkább ő is abbahagyja... Igazi szerencsétlen!

Kérjük kedves olvasóinkat, hogy tegyenek kisebb erőfeszítést a közveszélyesen hülye beazonosítására és elérhetőségének közzétételére a Partizaninfo-n keresztül, annak érdekében, hogy a bátor hős a magyar rendőrökén kívül egyszer egy kevésbé európaibb reagálást is megismerhessen, és mivel vadállatként viselkedik, egy rövid idomítás során végre megtanuljon viselkedni –ha már az általa emlegetett szakmát űző édesanyja, az a szerencsétlen prostituált nem volt képes megnevelni, hogy ne akarjon terrorizáljon senkit, akármennyit gyakorolja a dinnyehordó pózt. Annak érdekében pedig, hogy megszokja, hogy őt nézik, (és ezután elég sokan fogják nézni) kérjük minél több helyen közzétenni buta primitív fizimiskáját és a róla, illetve megneveléséről ezután –esetleg egy-egy kapualjban- készülő, rövid videókat is, melyhez minden segítséget megadunk.