47. Nagyszájú köpönyegforgató -FELISMERTÉK!

A képen látható hirtelenhazafi 2008. március 15-én nagymagyarnak öltözve rótta Budapest utcáit azzal a nem titkolt céllal, hogy bűntársaival megzavarja a rendet. A férfi szinte minden szélsőjobboldali rendezvény helyszínén jelen volt, ahol a tömegbe vegyülve a „zsidó” magyar rendőrök eltaposására buzdított.
Az esti órákban miután a Budaházy által felhergelt csőcselék rátámadt a városra, a hirtelenhazafi is köztük volt, arcát egy zöld kendővel eltakarva. IX. kerületi mellékutcákban őrjöngve egy zöld színű műanyag szemeteskukát rugdosott szét, miközben azt üvöltözte, hogy „zsidó kuka nem kell!”.
Mikor pár utcával arrébb, a támadások elültével egy esetben igazoltatták, remegő hangon mondogatta, hogy neki semmi köze „ehhez a gyáva csürhéhez” és kifejtette, hogy ő bizony „fellógatná Budaházyt, mivel már az igaz harc kezdetén felszívódott, magára hagyva a bátrakat”.
Ami Budaházy gyávaságát illeti, egyetértünk vele, azonban ez mit sem változtat a köpönyegforgató huligán erőszakos, garázda tettein.
A bűnözőt felismerték! Megtekinthető: itt.