42. Hazudozó garázda - FELISMERTÉK!


A képen látható fiatal férfi 2007. szeptember 18-án, az MTV székház elleni szélsőjobboldali támadás évfordulóján, a balhé fokozása érdekében társaival közösen kövekkel és üvegekkel dobálózott. A férfit a helyszín közelében elfogták.
A vele készült későbbi indexes interjú során (megtekintheti: itt ) a bajkeverő az őt ért „rendőri brutalitásokról” számolt be, miközben az általa előadottakat pechére teljesen megcáfolja a rendőrség által a helyszíni elfogásakor készített felvétel.
Az interjú során a férfi azt állítja, hogy elfogásakor a rendőrök „erőszakosan rányomták a falra” és „azonnal levetkőztették” őket.
A garázda bűnöző hazugságairól és a valós rendőri intézkedést bizonyító felvételekről készült összeállítás 00:58 másodpercétől látni lehet a férfi és tátott szájú bűntársa elfogását, mely egy sima igazoltatásból állt, sem erőszakos falhoz szorítás, sem levetkőztetés NEM történt.
Aki felismeri a Morvai és Gaudi által előírt forgatókönyv szerint hazudozó jellemtelen kődobáló bűnözőt, küldje meg adatait!

A fenti video felvétel tanúsága szerint sem erőszakos falhoz szorítás, sem levetkőztetés nem volt. A falhoz a rendőri felszólításra, önként támaszkodott a későbbi hazudozó Morvai-propagandista.

FELISMERTÉK! Olvasóink felismerték a bűnözőt. Megtekintheti: itt.