6. piromán rablók

A képen látható személyek, a magyar rendőröktől elraboltak felszereléseket (pajzsokat, és tonfákat) és azokat hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményük elkövetéséhez használták fel. Érdemes megfigyelni, a tetteseket nevetve bíztató, kövér testalkatú hölgyet, valamint a baseball sapkás bűnöző mögött, örömében kezét dörzsölő hazafi térdvédőjét. A felvétel 2006. szeptember 18-án készült.

5. kőkorszaki szakik

A fenti kép, 2006. szeptember 18-án készült, a rendőrök beszorítása és súlyos sérülésük okozása közben.

Figyeljük meg a háttérben éppen dobni készülő sapkás elkövetőt, valamint a neki jobbra álló vélhetően "neandervölgyi" eredetű monstrumot:

Valamint a középen éppen követ hajító kövér, kopasz, illetve a mellette jobb kezében éppen követ szorongató, hosszú hajú, mellényes, valamint az előtérben látható, sovány testalkatú, göndöres hajú tettest:





A buta arcú mellényes férfi képe az ORFK honlapjáról is elérhető.






Ne feledkezzünk meg, a képen legelöl látható, a több száz rendőr sérüléséhez szintén aktívan hozzájáruló foltos nadrágú tettesről!
4. jelzőtáblás utonálló





Ez, a kecskeszakállas vérhazafi hajította kalapácsvető módjára a sorban álló magyar rendőreink közé a betonozott végű útjelzőtáblát, több rendőr sípcsontjának eltörését okozva 2006. szeptember 20-án. Egyes rendőrszakmai vélemények alapján vele szemben az adott helyzetben jogszerű és törvényes lett volna a fegyverhasználat is.
Aki tud valamit a képen látható bőrkabátos bűnöző hol-és kilétéről, kérjük értesítsen minket!
Egy kedves olvasónk szerint, a semmirekellő személyt elfogták és jelenleg is sitten van. Megnyugtatásul arról tájékoztatott, hogy az illető nyeszlett teste, a megfelelő módon volt kezelve odabent. Köszönjük. Ennek ellenére fontosnak tartjuk a köztörvényes bűnöző nevének és adatainak nyilvánosságra hozatalát.

3. fegyveres behatolók -FELISMERTÉK!




A képen látható három nyeszlett személy, az MTV székház elleni ostrom során eltulajdonította, vagy elrabolta a képen látható rendőrségi tonfát és jogellensen behatolt vele az épületbe. Aki tud róluk információval szolgálni, írjon elérhetőségünkre!

A tonfát szorongató bűnözőt olvasóink felismerték. Megtekintheti: itt.

2. tolvajok

A képen látható két köztörvényes bűnöző, 2006. szeptember 18-án, kihasználva az MTV székház elleni támadást, oda bejutva fosztogattak. Érdemes megfigyelni a lopott műszaki berendezést cipelő személy zsákmánynak örülő arcát, rossz fogazatát, valamint az őt biztosító, állathoz hasonlóan artikuláló kockafejű bűntárs megjelenését.

1. -autóbontók



2006. szeptember 18., MTV székház. A képen látható három személy, egy helyszínen parkoló gépkocsi rongálásában és kifosztásában vett részt. A terepszínű ruhába bújtatott acélbetétes bakancsos huligán, valamint a vele együttműködő, meztelen felsőtestű dinnyehasú társa, a fekete ruhában lévő kövér zsírember fedezete mellett, forradalmárokhoz méltóan, több parkoló gépkocsit fosztott ki. Aki, bármit tud róluk, küldje el nekünk!



Bővítjük!